P&O advies

P&O Consult kan uw partner zijn bij:

Werving & Selectie
Het opzetten van een duidelijk werving- en selectiebeleid. P&O Consult kan ook het gehele traject van werving & selectie voor u uitvoeren.

Functie- en taakomschrijvingen en competentieprofielen
U en uw medewerkers willen duidelijkheid van elkaar? Een eerste vereiste is dan het opstellen van functie- en taakomschrijvingen en competentiueprofielen.
P&O Consult verzorgt dit voor u!

Functionerings- en beoordelingssystematiek
Om uw medewerkers goed te coachen en begeleiden en hierdoor hun ontwikkeling te stimuleren is het belangrijk om op bepaalde momenten effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren met uw medewerkers. Hierin kunnen duidelijke afspraken tussen u en uw medewerkers gemaakt worden. P&O Consult kan dit traject gesneden naar uw wens opzetten en verzorgt tevens trainingen voor het voeren van effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Verzuimbeleid
Wat doet u om verzuim te voorkomen? Zijn er duidelijke procedures afgesproken tussen u en uw medewerkers bij ziekte? P&O Consult kan u helpen bij het opzetten van dergelijke procedures of een personeelshandboek.

Opleidingsbeleid
U wilt uw medewerkers graag vasthouden? Betrokkenheid en kennis vergroten? Een structureel opleidingsbeleid is hierbij van essentieel belang!

Conflictbemiddeling / Mediation
Niemand die er op zit te wachten.... Zowel werkgever als werknemer niet.... Een arbeidsconflict. Zaak is om dit snel te onderkennen 
en de ware problemen naar boven te halen! P&O Consult is hierin ervaringsdeskundige en kan een rol spelen als objectieve intermediair.

Interim management
Wij hebben als interim manager ruime ervaring opgedaan in diverse branches.