Coaching

Coaching voor de ondernemer
U bent eigen baas. Ondernemen zit in uw bloed. Maar het leiden van een bedrijf is niet altijd gemakkelijk....
U bevindt zich vaak in een eenzame positie. U merkt dat u toch soms tegen bepaalde zaken aanloopt. De groei en ontwikkeling die u wenst komen niet snel genoeg. De begeleiding van uw medewerkers verloopt niet helemaal goed....
Coaching kan hierin erg helpen. Onze coaching helpt om meer grip op uw bedrijf en uw mensen te krijgen. U krijgt er een kritisch klankbord bij waarmee u openlijk kunt sparren. 

Coaching voor leidinggevende medewerkers
Vaak zijn leidinggevenden hele goede medewerkers die in de loop der jaren doorgegroeid zijn in een leidinggevende functie. Echter hebben ze niet altijd alle benodigde leidinggevende kwaliteiten.
Hierdoor functioneren ze niet optimaal of functioneert zelfs een gehele team onvoldoende! Dan is het zaak de leidinggevende hierin te ondersteunen.
Met coaching kunnen we ingaan op specifieke problemen die de leidinggevende (of u als ondernemer) ervaart. Door de terugkerende coachingsessies is de kans op gedragsverandering vele malen groter dan bij training! 

Groepscoaching
Bij groepscoaching helpen we u en/of uw medewerkers zich bewust te worden van het eigen functioneren en het functioneren van het team. Groepscoaching ondersteunt teams in hun ontwikkeling. Er ontstaat een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het behalen van de organisatiedoelen. Door te leren van én met collega's komen de medewerkers tot nieuwe inzichten, die leiden tot meer plezier in het werk en een beter resultaat!

Thema's
Wij coachen met name op de volgende thema's:

  • Plannen en organiseren
  • Motiveren en delegeren
  • Resultaatgericht leidinggeven
  • Communicatie 
  • Teamontwikkeling